top of page

VÅRT FÖRETAG

CNC-Corner är beläget i det natursköna Purmo. Härifrån driver vi vår affärsverksamhet och levererar till kunder såväl lokalt som i hela norden. I dagsläget är vårt företag specialiserat på skylttillverknings- och lasergraveringsarbeten, med möjlighet till kundanpassade produkter enligt eget önskemål.

Är du eller ditt företag i behov av skyltning eller presentartiklar av olika slag? Vi erbjuder stiliga laser-graverade produkter såsom:

Namnskyltar till er personal

Skyltning till fastigheter

Husnummer

Postlådeskyltar

Dekorskyltar

Namnbrickor till sällskapsdjuret

Presentartiklar t.ex. nyckelringar, muggunderlägg

Utskärning av schabloner

Skräddarsydda LED-lampor


Vår maskinpark är utrustad med b.la. en kraftfull 100w lasermaskin med en arbetsyta på 1300x900mm, vilken kan användas för graveringar av alla de slag, så gott som skärning av utvalda material.

Vi har också möjlighet att kombinera vår expertis inom CNC och lasergravering för att framställa unika produkter enligt dina behov.


Vi erbjuder även tjänster som dataservice, IT-konsultering.

Här hos CNC-Corner garanterar vi alltid produkter av högsta kvalitet. Beställ enkelt hem skyltar och dekorartiklar från vår nya web-shop, eller kontakta oss direkt för skräddarsydda produkter och lösningar. Beläget i det natursköna Purmo, betjänar vi er de flesta vardagar. Titta in om du har vägarna förbi!

bottom of page