CNC-CORNER20.jpg

SKYLTAR I TVÅFÄRGAD PLAST

I tvåfärgad akryl har vi möjlighet för skylttillverkning att framställa en mängd olika skyltar i många olika färger och storlekar. Vi erbjuder standardskyltar såsom postlådeskyltar, namnskyltar och märkningskyltar i vår webshop. Söker du något mer skräddarsytt? Ta då direkt kontakt med oss så tar vi fram den produkt som passar dig!

 

SKYLTAR I TRÄ

Vi erbjuder en mängd olika produkter i trä. Med en kombination av CNC-fräsning och målning av trä, laser-gravering och behandling av träytan och snygga utskärningar i akryl kan vi erbjuda en mängd olika dekorativa och informativa skyltar.

CNC-CORNER19.jpg
 
 

BUTIKSPOLICY

VILKA BETALSÄTT ACCEPTERAR VI?

Vi accepterar de flesta kredit- och betalkort, såsom Visa och Master Card. Vi accepterar även betalningar genom PayPal Betalning online sker snabbt och säkert via Wix inbyggda betalhantering.

VAD ÄR VÅR RETURPOLICY?

För vanliga varor gäller standard ångerrätten på 14 dagar från det att du tagit emot produkten. För skräddarsydda graverade produkter gäller ingen ångerrätt. Om du mot förmodan är missnöjd med din vara, ta genast kontakt med oss!

HUR SKÖTS LEVERANSEN?

Det är enkelt och säkert att handla i webbshoppen. Inom några dagar från betalningstransaktionen levererar vi produkterna. Ifall produkten tagit slut och leveransen dröjer, meddelar vi om det omedelbart. Produkterna levereras via post och beroende på storleken, antingen som brev eller paket som hämtas från posten.

BEHÖVER DU EN SKRÄDDARSYDD PRODUKT?

Hittar du inte precis den produkt du vill ha i vår webshop, eller har du en idé du vill förverkliga med hjälp av våra CNC- och laser-maskiner? Ta då direkt kontakt med oss så tar vi fram din drömprodukt!