top of page

YRITYKSEMME

CNC-Corner sijaitsee luonnonkauniissa Purmossa. Sieltä johdamme liiketoimintaamme ja toimitamme asiakkaillemme sekä paikallisesti että koko Pohjoismaissa. Tällä hetkellä yrityksemme on erikoistunut kylttien valmistukseen ja laserkaiverrustöihin, mahdollisuus räätälöityihin tuotteisiin omien toiveidesi mukaan.

Tarvitsetko sinä tai yrityksesi erilaisia kylttejä tai lahjatavaroita? Tarjoamme tyylikkäitä laserkaiverrettuja tuotteita, kuten:

Nimikyltit henkilökunnallesi

Kiinteistöjen opasteet

talonumero

Postilaatikon kyltit

Koristeellisia merkkejä

Nimilaput lemmikille

Lahjatavarat mm. avaimenperät, mukit

Sablonien leikkaaminen

Mittatilaustyönä valmistetut LED-lamput


Konepuistomme on varustettu mm. tehokas 100w laserkone, jonka työpinta on 1300x900mm, jota voidaan käyttää kaikenlaisiin kaiverruksiin sekä valittujen materiaalien leikkaamiseen.

Meillä on myös mahdollisuus yhdistää CNC- ja laserkaiverrusosaamisemme tuottaaksemme ainutlaatuisia tuotteita tarpeidesi mukaan.


Tarjoamme myös palveluita, kuten tietokonepalveluita, IT-konsultointia.

Täällä CNC-Cornerilla takaamme aina korkealaatuisimman tuotteen. Tilaa helposti kodin kylttejä ja koriste-esineitä uudesta verkkokaupastamme tai ota yhteyttä suoraan räätälöityjä tuotteita ja ratkaisuja varten. Sijaitsee luonnonkauniissa Purmossa palvelemme teitä useimpina arkipäivinä. Katso, jos sinulla on tiet ohi!

bottom of page